Ανακοίνωση για πλημμυροπαθείς

Αρ. Πρ.  3437/13/9/2023

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Σύλλογος Εργαζομένων 1ης και 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων από τις καταστροφικές πλημμύρες στη Θεσσαλία.

Σε μία έμπρακτη συμπαράσταση στους πλημμυροπαθείς ο σύλλογος μας  καλεί τα μέλη του να προσφέρουν είδη πρώτης ανάγκης,  όπως έχει ενημερωθεί  ότι  χρειάζονται στις πληγείσες περιοχές:   γαλότσες νούμερο 30-46, φτυάρια, γάντια για λάσπες, σακούλες για μπάζα, τρόφιμα, ελαιόλαδο, πελτέδες, νερά, γάλατα, μπιμπερό και να τα παραδώσουν στην «Κοινωνική Κουζίνα»  που βρίσκεται στην οδό Μ. Αλεξάνδρου 109 στον Κεραμεικό από τις 10:00 – 17:00 στο ισόγειο, πληροφορίες κ. Πολυχρονόπουλος 6940882355.

«Ο άλλος άνθρωπος» είναι μια  πρωτοβουλία κοινωνικής αλληλεγγύης. Μέσω της “Κοινωνικής Κουζίνας” η ομάδα “Ο άλλος άνθρωπος” μαγειρεύει φαγητό σε δημόσιους χώρους εξυπηρετώντας καθημερινά τις ανάγκες 3.000 Αθηναίων και συνδράμει όπου υπάρχει ανάγκη, πχ. στους πληγέντες στην Εύβοια, στους σεισμόπληκτους της Κρήτης κ.α.

Είναι μία κίνηση αλληλεγγύης και ένδειξης αγάπης προς τους συνανθρώπους μας.  Είναι φρόνιμο να ενισχύσουμε, να βοηθήσουμε τους πλημμυροπαθείς στη Θεσσαλία.

Η δύναμη μας είναι η ενότητα και η μαζικότητα.