ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Με χαρά σας ενημερώνουμε ότι ο Σύλλογος στα πλαίσια των πολιτιστικών δραστηριοτήτων του, διοργανώνει μονοήμερη εκδρομή στα γραφικά Τρίκαλα Κορινθίας, την Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2019.

Πρόγραμμα Εκδρομής

Η εκδρομή έχει αναχώρηση 07.30 π.μ. από ΠΕΙΡΑΙΑ, και συγκεκριμένα  μπροστά από το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά και 07.45 π.μ. από ΣΥΝΤΑΓΜΑ, στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη  για Ισθμό Κορίνθου όπου θα πραγματοποιηθεί  στάση.

Συνεχίζουμε για ΤΡΙΚΑΛΑ και ΑΝΩ ΤΡΙΚΑΛΑ όπου θα επισκεφτούμε το ιστορικό μοναστήρι του Αγίου Βλάσιου. Σε απόσταση 500 μέτρων από το μοναστήρι υψώνεται  ένα πελώριος βράχος, όπου υπάρχει μια μεγάλη σπηλιά.  Σύμφωνα με την παράδοση μέσα στο βράχο ένας χριστιανός βρήκε την εικόνα του Αγίου Βλάσιου γύρω στα 1.400. Αργότερα λόγω της εύρεσης της ιερής εικόνας χτίστηκε και μικρός ναός στο σημείο όπου βρίσκεται σήμερα η μονή.

Επιστροφή στο όμορφο κεφαλοχώρι, ένα μοναδικό τοπίο σκαρφαλωμένο στις πλαγιές του όρους Κυλλήνη  σε υψόμετρο 900 μέτρων σε καταπράσινη τοποθεσία με πολλά έλατα και πεύκα, όπου και η παραμονή μας για γεύμα. Όποιος επιθυμεί μπορεί να κάνει πικ-νικ.

Κατόπιν οδεύουμε για τον απογευματινό μας καφέ στο παραλιακό ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ και από εκεί επιστροφή σε  ΑΘΗΝΑ και ΠΕΙΡΑΙΑ, γύρω στις 8:00, 8:30 το βράδυ.

Τιμή ανά άτομο: 12 ευρώ.

Περιλαμβάνονται:

  • Μεταφορές – περιηγήσεις με κλιματιζόμενο πούλμαν.
  • Αρχηγός – συνοδός.
  • Φ.Π.Α.

Η εκδρομή πραγματοποιείται με το Ταξιδιωτικό γραφείο  la Playa Holiday, www.laplayatravel.gr ,  τηλέφωνα επικοινωνίας: 210-4120505 και 210-3213700.

Όσοι θέλουν να συμμετέχουν θα πρέπει να κάνουν κράτηση και να καταβάλουν το αντίστοιχο αντίτιμο στα γραφεία του ταξιδιωτικού γραφείου La Playa Holiday, που λειτουργούν καθημερινά από τις 9:00 πμ.  έως και τις 5:00 μμ. και βρίσκονται:

  • Αθήνα, οδός Ερμού 6
  • Πειραιά Αγίου Κωνσταντίνου 7.

Λοιποί φίλοι και συγγενείς είναι ευπρόσδεκτοι με το ίδιο κόστος. Σας περιμένουμε όλους για να διασκεδάσουμε και να απολαύσουμε την ορεινή Κορινθία.

Στην διάθεσή σας για κάθε συμπληρωματική πληροφορία.

Για το Δ/Σ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΙΣΗΣ
 Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΤΡΥΦΟΥΛΤΣΑΝΗΣ ΤΡΥΦΩΝΑΣ