Φόρτωση Εκδηλώσεις

« All Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Εκδήλωση Navigation

ΈΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ – ΤΕΛΕΤΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ

11 Ιουνίου @ 11:30 - 15:30

Ο κήπος του Μουσείου Πατησίων 44
Αθήνα, Δίπλα στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο 10682 Ελλάδα
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Περιγραφή

Αρ. Πρ. 2034/2/6/202

O Σύλλογος Εργαζομένων 1ης και 2ης ΥΠε καλεί όλα τα τακτικά μέλη να λάβουν μέρος στις εργασίες της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 11 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021 ημέρα ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και ώρα 11:30 π.μ. στον εξωτερικό χώρο του καφέ «Ο Κήπος του Μουσείου» που βρίσκεται επί της οδού Πατησίων 44 (δίπλα στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο), δια ζώσης και ηλεκτρονικά.

Απαραίτητες προϋποθέσεις για την συμμετοχή του στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση είναι:

  1. Να έχει τακτοποιήσει κάθε μέλος την οικονομική εισφορά του. Συγκεκριμένα, ταμειακά τακτοποιημένα μέλη θεωρούνται όσοι εκπλήρωσαν τις οικονομικές τους υποχρεώσεις μέχρι και τον Μάιο.
  2. Να διαθέτει κάθε μέλος ηλεκτρονική διεύθυνση (email) και να την έχει κοινοποιήσει στο σύλλογο για την ηλεκτρονική παρακολούθηση και ηλεκτρονική ψηφοφορία της Έκτακτης  Συνέλευσης.  

Θα θέλαμε να παρακαλέσουμε όσα μέλη του Συλλόγου παλαιά ή νεότερα,  είτε λαμβάνουν είτε δεν λαμβάνουν ενημερώσεις από το Σύλλογο μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, όπως επικαιροποιήσουν την ηλεκτρονική διεύθυνση (email), στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Συλλόγου ergazomenonsyllogos@gmail.com, μέχρι 8 Ιουνίου 2021.

Θέματα Ημερησίας διάταξης:

1)    Ένταξη του Συλλόγου σε Δευτεροβάθμιο Όργανο.

2)    Βράβευση επιτυχόντων στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2020. Στους επιτυχόντες   θα απονεμηθεί  έπαινος και θα δοθεί χρηματική επιβράβευση.

Οδηγίες για όσους παρακολουθήσουν ηλεκτρονικά την Έκτακτη Γενική Συνέλευση:

Εγκατεστημένη εφαρμογή zoom σε smartphone, tablet, laptop, ηλεκτρονικό υπολογιστή, κινητό (δεν απαιτείται εγγραφή στην πλατφόρμα). Το πρόγραμμα zoom μπορείτε να το βρείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://zoom.us/download

Για την ζωντανή παρακολούθηση της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης θα λάβετε ένα ηλεκτρονικό μήνυμα με τίτλο «Έκτακτη Γενική Συνέλευση – τηλεδιάσκεψη μέσω zoom» με την φράση «join zoom meeting»  και αμέσως κάτω ένα σύνδεσμο (link), πατήστε πάνω στο σύνδεσμο για να συνδεθείτε στην τηλεδιάσκεψη. Σε περίπτωση που χρησιμοποιείτε συσκευές apple, ίσως σας ζητηθεί το meeting ID, το οποίο θα βρείτε μέσα στο email που θα σας αποστείλουμε.

Για την καλύτερη οργάνωση της Έκτακτης Συνέλευσης θα σας συνιστούσαμε να συνδεθείτε τουλάχιστον 10 λεπτά πριν την έναρξη της Συνέλευσης.

 Συμμετοχή στην ηλεκτρονική διαδικασία ψήφισης Έκτακτης Γ.Σ.:

Κατά την διάρκεια της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης θα πραγματοποιηθεί η εξής ψηφοφορία, από τις 12:30 μέχρι τις 15:00:

  1. Ένταξη του Συλλόγου σε Δευτεροβάθμιο Συνδικαλιστικό όργανο (Ομοσπονδία)

Η διαδικασία  θα πραγματοποιηθεί ως εξής:

Θα λάβετε ένα (1) ηλεκτρονικό μήνυμα(email) κατά την διάρκεια της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης, που θα σας αποστείλουμε από την ηλεκτρονική διεύθυνση   noreplay@electobox.com όπου θα περιέχει το σύνδεσμο της ψηφοφορίας με θέμα «Η κάλπη άνοιξε» και δίπλα τον τίτλο της  ψηφοφορίας:

  • Ένταξη του Συλλόγου σε Δευτεροβάθμιο Συνδικαλιστικό όργανο (Ομοσπονδία)

Πατώντας στο σύνδεσμο (link) που θα περιέχεται στο email, θα διαλέγετε μία από τις επιλογές που θα σας δίνονται στο πλαίσιο που θα ανοίγει. Αμέσως μετά την ψηφοφορία θα κλείνετε το σχετικό πλαίσιο.

Αναλυτικές οδηγίες για την ηλεκτρονική διαδικασία  μπορείτε να βρείτε στο  σύνδεσμο (link):  https://electobox.com/el/psifismata-odhgies-pshfoforias

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι,

                Μπροστά στις εξελίξεις και στην καθημερινότητα που βιώνουμε η συμμετοχή όλων σας στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση κρίνεται απαραίτητη για να διαμορφώσουμε πλαίσιο διεκδικήσεων και αγώνα. Να μην λείψει κανείς ηλεκτρονικά. Να μετέχουμε όλοι ενεργά στις εξελίξεις. Έχουμε εξασφαλίσει άδεια από την 1η και 2η ΔΥΠΕ για την έγκαιρη αποχώρηση των μελών μας από τους χώρους εργασίας.

              Ο Σύλλογος, αποτελεί το επίσημο όργανο που μας εκπροσωπεί σε οποιοδήποτε φορέα είναι υπεύθυνος για την μελλοντική ύπαρξη στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας. Η υπεράσπιση αυτής της προσπάθειας είναι η μοναδική επιδίωξη του Συλλόγου. Η εργασιακή μας συνείδηση και αξιοπρέπεια προϋποθέτει την παρουσία και συμπαράταξη όλων μας στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση.

Η Έκτακτη Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί σε εξωτερικό χώρο και θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.

             Παρακαλούμε να δώσετε όσο το δυνατόν περισσότεροι το παρών  δια ζώσης ή ηλεκτρονικά στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση.

Για το Δ/Σ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΡΥΦΟΥΛΤΣΑΝΗΣ ΤΡΥΦΩΝΑΣ
 Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΑΡΩΝΗ ΜΑΡΙΑ

Λεπτομέρειες

Ημερ.:
11 Ιουνίου
Ώρα:
11:30 - 15:30
Κατηγορίες Εκδήλωση:
,
Εκδήλωση Tags:
, ,

Τοποθεσία

Ο κήπος του Μουσείου Πατησίων 44
Αθήνα, Δίπλα στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο 10682 Ελλάδα
+ Χάρτης Google
Τηλ.: 2108810777