Λέσχη Ανάγνωσης

Λέσχη Ανάγνωσης

Ο Σύλλογος μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον Σύλλογο Ελλήνων Αρχαιολόγων στο πλαίσιο  της συνεχούς ανάπτυξης και προσφοράς προς τα  μέλη μας.

Λέσχη Ανάγνωσης

Την λέσχη ανάγνωσης συντονίζουν  η κα Λίλα Πατρόκλου lilapa1000@gmail.com συγγραφέας παιδικών βιβλίων και η κα Μάρω Πέτλη,  θεατρολόγος pmaro@windowslive.com.

ΠΑΙΔΙΚΗ ΛΕΣΧΗ

Το πρόγραμμα της παιδικής λέσχης ξεκινάει τον Οκτώβριο και διαρκεί μέχρι και τον Μάιο. Απευθύνεται σε παιδιά από την Α΄ έως και την Ε΄ Δημοτικού.

Τα παιδιά συναντιόνται μία φορά τον μήνα, Κυριακή πρωί, 11.30 – 13.00,  για να διαβάσουν μια ιστορία και μ’ αυτό τον άξονα, να συζητήσουν, να ζωγραφίσουν και να παίξουν. Παρέα με την κλασική και την σύγχρονη παιδική λογοτεχνία, μαθαίνουν, να είναι αναγνώστες και όχι καταναλωτές βιβλίων, να αγαπάνε τα βιβλία και ό,τι έχει σχέση με αυτά.  Η συνεισφορά είναι 5 ευρώ.

Πατήστε εδώ για τα βιβλία που θα διαβαστούν: ΠΑΙΔΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΣΕΑ 2019-2020

ΕΦΗΒΙΚΗ ΛΕΣΧΗ

Η εφηβική Λέσχη απευθύνεται σε εφήβους από 11 έως 15 ετών (από την Στ΄ Δημοτικού έως και την Τρίτη Γυμνασίου) και λειτουργεί από το 2009.

Γίνεται μια φορά το μήνα, ημέρα Κυριακή, 11.30 – 13.00, από τον Οκτώβριο έως τον Μάιο, με ανώτατο αριθμό συμμετοχών τα 30 μέλη.

Στόχος της Εφηβικής Λέσχης είναι τα παιδιά να αναπτύξουν την αντιληπτική τους ικανότητα, την αφαιρετική σκέψη  και βεβαίως τον διάλογο. Η συνεισφορά είναι 5 ευρώ.

Πατήστε εδώ για τα βιβλία που θα διαβαστούν: ΕΦΗΒΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΣΕΑ 2019-2020

 

ΛΕΣΧΗ ΕΝΗΛΙΚΩΝ

Η Λέσχη Ενηλίκων  κάνει οκτώ συναντήσεις μέσα στο χρόνο, μια φορά το μήνα, από τον Οκτώβριο έως το Μάιο, Σάββατο απόγευμα, 17.30 – 19.00.

Στόχος αυτής της Λέσχης είναι η πνευματική ανάταση και η ψυχική ανάπαυση, μέσα απ’ την επαφή μας με την λογοτεχνία. Μία ενήλικη ματιά στην παιδικότητά μας.  Η συνεισφορά  είναι 10 ευρώ.

Η  λέσχη ανάγνωσης,  βρίσκεται  Ερμού 134-136, Αθήνα, (στάση «Θησείο» με τον ΗΣΑΠ & στάση «Μοναστηράκι» με τον μετρό).

Πατήστε εδώ για τα βιβλία που θα διαβαστούν:  ΛΕΣΧΗ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΣΕΑ 2019-2020

O Σύλλογος ευχαριστεί θερμά τον Σύλλογο Ελλήνων Αρχαιολόγων για την αγαστή συνεργασία.

Για το Δ/Σ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΙΣΗΣ
 Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΤΡΥΦΟΥΛΤΣΑΝΗΣ ΤΡΥΦΩΝΑΣ