ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΘΩΩΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΘΩΩΣΕΙΣ

Με την υπ’ αρίθμ. 203/2019 απόφασή του, το Ειρηνοδικείο Χαλανδρίου έκανε δεκτή την αίτηση των μελών του τελευταίου αιρετού Διοικητικού Συμβουλίου και αποφάσισε την διάλυση του σωματείου ‘’ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΙΚΑ’’, αναγνωρίζοντας ταυτόχρονα τη νομιμότητα των διαδικασιών διάλυσης και το καλώς έχειν των διοικητικών και οικονομικών απολογισμών.

Η απόφαση αυτή αποτελεί την πιο αποστομωτική απάντηση σε όσους επέλεξαν να μετατρέψουν μια νόμιμη και βάσιμη διαδικασία σε πεδίο αντιπαράθεσης, διαίρεσης και φαύλης εκδήλωσης προσωπικών φιλοδοξιών. Όλοι αυτοί, ηττήθηκαν με τον πιο πανηγυρικό τρόπο και ανέδειξαν – έστω και έτσι- ότι οι επιλογές και οι ενέργειες της Βασ. Θεοδωροπούλου και Μ. Μηλάκα (τελευταία αιρετή πρόεδρος και γενική γραμματέας αντίστοιχα του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ), αλλά και των υπολοίπων μελών του ΔΣ που συναποφάσισαν και υποστήριξαν τις ενέργειες αυτές, ήταν οι νόμιμες, οι ορθές και οι ενδεδειγμένες. 

Επιπλέον, έληξε και η ποινική εκκρεμότητα των Μ.Β., Ε.Μ., Χ.Κ., Μ.Τ., Π. Τ., οι οποίοι δήλωσαν ενώπιον του Ποινικού Δικαστηρίου ότι είχαν εσφαλμένη αντίληψη των πραγματικών γεγονότων όταν μήνυσαν ψευδώς τα μέλη της αιρετής διοίκησης Πανελλήνιου Συλλόγου, αναγνωρίζοντας ταυτόχρονα το ήθος και την εντιμότητά τους. Κατόπιν αυτής της δήλωσης μεταμέλειας, που αποκατέστησε επιτέλους την αλήθεια και την τιμή των μελών μας, έγιναν οι απαραίτητες δηλώσεις και αυτό το – επίσης δυσάρεστο- κεφάλαιο έκλεισε.

Το Σωματείο μας δηλώνει προς κάθε κατεύθυνση, ότι θα κρατήσει τη σημαία της ομοψυχίας, της συναδελφικότητας, του γόνιμου διαλόγου και του υγιούς συνδικαλισμού ψηλά! Αυτό φαίνεται άλλωστε από την αποδοχή της μεταμέλειας και της συγγνώμης των εν λόγω συναδέλφων και την παύση της εκ μέρους του συλλόγου μήνυσης.

Δεν θα ανεχτεί όμως κανένα άλλο ύπουλο χτύπημα και την παραμικρή μομφή, ειδικότερα σε θέματα εντιμότητας, διαφάνειας και πιστής προσήλωσης στους καταστατικούς σκοπούς του.

Σε αυτές τις περιπτώσεις, η αντίδραση θα είναι άμεση, τόσο σε συνδικαλιστικό επίπεδο όσο και ενώπιον των δικαστηρίων!!! Με τα γνωστά μέχρι τώρα αποτελέσματα…

Τέλος, σας κάνουμε γνωστό ότι, λόγω της πανδημίας COVID-19 και της λήψης μέτρων για τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας, υποχρεωθήκαμε να μεταθέσουμε χρονικά τις αποφάσεις που είχαμε λάβει για εκλογικές διαδικασίες για την ανάδειξη αιρετών οργάνων στο Σωματείο μας και ανάδειξη αντιπροσώπων για το συνέδριο της Ομοσπονδίας.

     Ενωμένοι, Δικαιωμένοι και Αισιόδοξοι συνεχίζουμε τη δυναμική μας πορεία!!! 

 

Για το Δ/Σ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΙΣΗΣ
 Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΤΡΥΦΟΥΛΤΣΑΝΗΣ ΤΡΥΦΩΝΑΣ